NIEUW: Eigen modemverbinding in elke bungalow

13 Jun

posted by

Categories: Geen categorie

Comments: 0

Wij hebben sinds kort in elke bungalow een eigen modem geplaatst. Dit betekent dat u vanaf nu kunt genieten van veel sneller internet! Voor u het weet heeft u uw hele dag uitgestippeld.

Comments are closed.

Bent u toe aan een heerlijke rustgevende vakantie? Dan is Bungalowpark Hoogersmilde hét vakantiepark voor u! Het kleinschalige parkje bestaat uit zo'n 30 houten Finse en Amerikaanse vakantiewoningen en ligt midden in het op een na grootste Nationaal Park van Nederland, het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de natuur en rust bij Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke en informatieve cultuurhistorische plekken te ontdekken. Bijvoorbeeld Kamp Westenbork, het Drents Museum in Assen, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en natuurlijk de vele hunebedden in Drenthe. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de cultuur en historie in de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

Vanaf ons bungalowpark fietst of wandelt via prachtige routes zo de natuur in. U vindt hier de grootste bossen van Nederland, meren, heidevelden en stuifduinen. U fietst of wandelt direct vanaf het parkje dwars door de natuur naar Appelscha, Diever, Dwingeloo of vele andere plekken rondom Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over fietsen en wandelen in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke, rustgevende of juist sportieve activiteiten te vinden. Prachtige golfbanen, zwembaden, maneges en nog veel meer. Zin in een uitstapje met de kinderen? Er is van alles te doen in de directe omgeving van ons vakantiepark. Klik op bovenstaande banner en lees meer over alle activiteiten in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.