Amerikaans Loghome (8 pers.)

De vakantiewoningen (voor max. 8 personen) zijn gebouwd van boomstammen en omgeven door grote bostuinen. De veranda met vrij uitzicht op een bosweide en de verschillende terrassen zorgen voor een fantastische buitensfeer.

De woonkamer is romantisch en stoer ingericht met een leren bankstel, leren luie fauteuils en gezellige rieten stoelen. De natuurstenen openhaard zorgt voor een ultieme sfeer. De woonkamer is verder gedecoreerd met schapenvachten, kussens en opgezette dieren. U ervaart de sfeer van een echte jachthut, maar dan heel wat luxer ingericht.

In de woonkeuken staat een gezellige grote teakhouten tafel met stoelen en banken. Een fantastische plek om avondenlang te genieten van een heerlijk diner met het gezin, familie of vrienden. In de woonkeuken treft u hoogwaardige apparatuur aan, waaronder een grote koelkast, een combi-magnetron, een vaatwasser en een inductie kookplaat. In de bijkeuken zorgen een eigen wasmachine en wasdroger voor een zorgeloze vakantie. U bent werkelijk van alle gemakken voorzien.

U parkeert uw auto op eigen terrein. Tevens is er voldoende ruimte voor een tweede auto. Voertuigen van bezoekers kunnen gratis geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de ingang van het park.

Bekijk het fotoboek met sfeerbeelden van het Amerikaanse loghome

Comments are closed.