Voorzieningen op het vakantiepark

Alle voorzieningen bij Bungalowpark Hoogersmilde staan hieronder voor u op een rijtje:

Bungalowpark Hoogersmilde is 24 uur per dag open, zodat u op ieder moment het park in kan komen. Maar natuurlijk respecteren we samen wel de rust op ons parkje!
Tegenover Bungalowpark Hoogersmilde is een camping gelegen met een restaurant, pizzeria, snackbar en vele andere voorzieningen. Als gast van Bungalowpark Hoogersmilde mag u gratis gebruik maken van alle voorzieningen op de camping, waaronder een prachtige zwemplas! De camping is gesloten van oktober tot april.
Bungalowpark Hoogersmilde heeft een openbare parkeerplaats met 10 parkeerplaatsen voor gasten. Iedere bungalow of vakantiehuis heeft tevens een eigen parkeerplaats.
Bij Bungalowpark Hoogersmilde is het niet toegestaan in de bungalows en vakantiewoningen te roken. Natuurlijk mag dat wel buiten op de veranda.
De Amerikaanse Loghomes bij Bungalowpark Hoogersmilde zijn voorzien van een wasmachine en droger. Lekker makkelijk! Gasten van de Finse Bungalows kunnen, tegen vergoeding, gebruik maken van de wasmachine en de droger bij de receptie
Alle bungalows en vakantiewoningen bij Bungalowpark Hoogersmilde zijn uiteraard voorzien van minimaal één toilet en/of badkamer. De Amerikaanse Loghomes hebben zelfs twee badkamers!
Alle bungalows en vakantiewoningen bij Bungalowpark Hoogersmilde hebben een douche en bad. De Amerikaanse Loghomes hebben zelfs twee badkamers met douche, bad en soms zelfs een sauna!
Bungalowpark Hoogersmilde heeft een gratis Wi-Fi netwerk, zodat u op het gehele park gratis internet verbinding heeft!
Bij Bungalowpark Hoogersmilde is iedere bungalow en vakantiewoning voorzien van een kleurentelevisie.
Bij Bungalowpark Hoogersmilde zijn de Amerikaanse Loghomes voorzien van een radio/cd-speler. In de Finse Bungalows kan via de televisie naar radiozenders worden geluisterd.
Honden zijn bij Bungalowpark Hoogersmilde in de meeste Finse Bungalows toegestaan (max. 2 honden per bungalow). Het vakantiepark is omgeven door een ontzettend groot bos en is dus een ideaal bungalowpark om lekker met uw hond te wandelen.
overal gratis wifi op ons vakantiepark Op het gehele bungalowpark kunt u gebruik maken van gratis wifi.