Buitendag bij Buitencentrum Drents-Friese Wold

4 Apr

posted by

Categories: Activiteiten

Comments: 0

Het nieuwe seizoen start weer met vele activiteiten bij Buitencentrum Drents-Friese Wold. Op woensdagmiddag 11 april kun je mee doen met de Buitendag. Deze staat in het teken van Kees de Koolmees. Tijdens de speurtocht ontdekken kinderen van alles over het leven van de koolmees. Aan het einde van de speurtocht wordt er een nestkastje getimmerd. Zo kan de koolmees ook bij jou thuis een nestje maken!

 

Buitendag: Kees de Koolmees

Heeft u (klein-) kinderen die mee willen doen met de Buitendag? Dat kan! Op woensdag 11 april staan er van 12.00 tot 16.00 uur vrijwilligers klaar die de kinderen helpen met het timmeren van hun eigen nestkastje. Uiteraard geven zij je tips hoe je het nestkastje het beste kunt ophangen. De speurtocht Kees de Koolmees is vanaf 12.00 uur uitgezet, zodat je deze de hele middag zelfstandig kunt lopen. De kosten zijn € 7,50 per kind, inclusief het maken van een eigen nestkastje.

Buitencentrum Drents-Friese Wold

Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha

Dagelijks open van: 10.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden: 0516-464020 of drentsfriesewold@staatsbosbeheer.nl

 

Voor meer informatie en overige activiteiten kun je kijken op www.staatsbosbeheer.nl/drentsfriesewold

Comments are closed.

Bent u toe aan een heerlijke rustgevende vakantie? Dan is Bungalowpark Hoogersmilde hét vakantiepark voor u! Het kleinschalige park bestaat uit zo'n 30 houten Finse bungalows en 4 Amerikaanse Loghomes en ligt aan de rand van het op een na grootste Nationaal Park van Nederland, het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de natuur en rust bij Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke en informatieve cultuurhistorische plekken te ontdekken. Bijvoorbeeld Kamp Westenbork, het Drents Museum in Assen, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en natuurlijk de vele hunebedden in Drenthe. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de cultuur en historie in de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

Vanaf ons bungalowpark fietst of wandelt u via prachtige routes zo de natuur in. U vindt hier de grootste bossen van Nederland, meren, heidevelden en stuifduinen. U fietst of wandelt direct vanaf het park dwars door de natuur naar Appelscha, Diever, Dwingeloo of vele andere plekken rondom Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over fietsen en wandelen in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke, rustgevende of juist sportieve activiteiten te vinden. Prachtige golfbanen, zwembaden, maneges en nog veel meer. Zin in een uitstapje met de kinderen? Er is van alles te doen in de directe omgeving van ons vakantiepark. Klik op bovenstaande banner en lees meer over alle activiteiten in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.