Leuke activiteiten in de omgeving van het vakantiepark

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke, rustgevende of juist sportieve activiteiten te vinden. Prachtige golfbanen, zwembaden, tennisbanen, maneges en nog veel meer. Zin in een uitstapje met de kinderen? Er is van alles te doen in de directe omgeving van ons vakantiepark.

In de nabije omgeving vindt u o.a. Het Blauwe Meer, het Vlinderparadijs Papiliorama in Havelte, vele schaapskuddes, Wildlands Adventure Zoo in Emmen en het Drents Boomkroonpad bij Borger.

Voor de kinderen zijn er vele attractieparken in de buurt, zoals attractiepark Duinen Zathe in Appelscha, attractiepark Drouwener Zand in Drouwen, het Rijk der Kabouters in Eext en familiepark Nienoord in Leek. Ook attractiepark Slagharen is niet ver weg,

Werkelijk tientallen golfbanen treft u binnen een straal van 50km van ons vakantiepark aan. Golftassen in de auto en op naar golfbaan De Hildenberg in Appelscha, de Drentsche Golf & Country Club in Assen, golfclub Havelte, golfclub Martensplek in Hoogeveen of de oudste baan van Drenthe De Gelpenberg in Aalden. Ook de geweldige golfbanen van Lauswolt in Beetsterzwaag of De Semslanden in Gasselternijveen zijn vlakbij. Zelfs de indrukwekkende golfbaan van Gut Düneburg is goed te berijden!

Andere (sportieve) uitjes zijn mogelijk door bijvoorbeeld te gaan paardrijden over de ca. 75 km aan bewegwijzerde ruiter- en menroutes in het Drents-Friese Wold. Drenthe is dé paardenprovincie van Nederland. Vlakbij ons vakantiepark treft u een manege aan. Voor andere buitensportactiviteiten zoals een GPS-wandeling, natuurfietstocht, een spectaculaire tokkel of een hoogteparcours kunt u terecht bij Appelscha-Outdoor.

Lees meer over leuke uitjes, golfen, sportieve activiteiten of attractieparken in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

Bent u toe aan een heerlijke rustgevende vakantie? Dan is Bungalowpark Hoogersmilde hét vakantiepark voor u! Het kleinschalige park bestaat uit zo'n 30 houten Finse bungalows en 4 Amerikaanse Loghomes en ligt aan de rand van het op een na grootste Nationaal Park van Nederland, het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de natuur en rust bij Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke en informatieve cultuurhistorische plekken te ontdekken. Bijvoorbeeld Kamp Westenbork, het Drents Museum in Assen, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en natuurlijk de vele hunebedden in Drenthe. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de cultuur en historie in de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

Vanaf ons bungalowpark fietst of wandelt u via prachtige routes zo de natuur in. U vindt hier de grootste bossen van Nederland, meren, heidevelden en stuifduinen. U fietst of wandelt direct vanaf het park dwars door de natuur naar Appelscha, Diever, Dwingeloo of vele andere plekken rondom Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over fietsen en wandelen in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke, rustgevende of juist sportieve activiteiten te vinden. Prachtige golfbanen, zwembaden, maneges en nog veel meer. Zin in een uitstapje met de kinderen? Er is van alles te doen in de directe omgeving van ons vakantiepark. Klik op bovenstaande banner en lees meer over alle activiteiten in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.