Pixi: volg het pad van flonkeringen bij het Boomkroonpad

21 Nov

posted by

Categories: Activiteiten

Comments: 0

november 2019

Als in de herfst de nachten langer worden, ontwaakt in de Drentse bossen het digitaal organisme de Pixi. In de nachtelijke stilte maken ze contact met hun soortgenoten, en met jou. Met kleine lichtpulsjes wijzen ze je als een speurtocht de weg.

Volg in stilte het pad van flonkering en laat je leiden door een uniek lichtkunstwerk in de Drentse natuur. Het lichtkunstwerk is geïnspireerd door bestaande patronen in de natuur: de groepsintelligentie van een zwerm spreeuwen of vuurvliegjes. Op drie locaties op je route ontvouwen zich losstaande kunstwerken, door een samenspel van vele lichtjes. Daar is het zeker de moeite waard om even stil te staan.

Pixi, fotograaf Staatsbosbeheer
Let op de minimum leeftijd is 8 jaar.

Meer informatie
Bekijk en lees meer over Pixi, het unieke lichtkunstwerk in de Drentse bossen.
Pixi

Voor meer informatie en boeken, kijk op:
Pixi, volg het pad van flonkeringen door Drentse bossen

Prijs:€ 14.50
Kind t/m 12 jaar:€ 12.50
Leeftijd:vanaf 8 jaar
Duur:1,5 uur
Contact:
Meer informatie bij Buitencentrum Boomkroonpad via 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl

fotograaf Staatsbosbeheer

Praktisch:
De wandeling loop je in stilte
Afstand: 3 km
Maximaal 8 personen per groep
Trek stevige schoenen of bij nat weer laarzen aan
Prijs: incl. consumptie voor of na de wandeling, en toegang Boomkroonpad (speciaal geopend)
Niet geschikt voor mindervaliden of met de kinderwagen, de route gaat over trappen en onverharde paden
Niet toegankelijk voor honden

Comments are closed.

Bent u toe aan een heerlijke rustgevende vakantie? Dan is Bungalowpark Hoogersmilde hét vakantiepark voor u! Het kleinschalige park bestaat uit zo'n 30 houten Finse bungalows en 4 Amerikaanse Loghomes en ligt aan de rand van het op een na grootste Nationaal Park van Nederland, het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de natuur en rust bij Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke en informatieve cultuurhistorische plekken te ontdekken. Bijvoorbeeld Kamp Westenbork, het Drents Museum in Assen, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en natuurlijk de vele hunebedden in Drenthe. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de cultuur en historie in de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

Vanaf ons bungalowpark fietst of wandelt u via prachtige routes zo de natuur in. U vindt hier de grootste bossen van Nederland, meren, heidevelden en stuifduinen. U fietst of wandelt direct vanaf het park dwars door de natuur naar Appelscha, Diever, Dwingeloo of vele andere plekken rondom Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over fietsen en wandelen in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke, rustgevende of juist sportieve activiteiten te vinden. Prachtige golfbanen, zwembaden, maneges en nog veel meer. Zin in een uitstapje met de kinderen? Er is van alles te doen in de directe omgeving van ons vakantiepark. Klik op bovenstaande banner en lees meer over alle activiteiten in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.