Gevangenismuseum Veenhuizen

8 Sep

posted by

Categories: Geen categorie

Comments: 0

september 2021

Gevangenismuseum Veenhuizen

Er is van alles te doen in het interactieve Gevangenismuseum. Maak een rondrit in heuse boevenbus of speel voor rechter. En heb je weleens een echte cel van binnen gezien? In het Gevangenismuseum kan het allemaal.

Jonge kinderen volgen met hun (groot)ouders de Lange Leo kinderroute door het museum. Iets oudere kinderen (tussen 7 en 12 jaar) ontdekken tijdens een spannende speurtocht ‘de Vloek van Veenhuizen’.

Gevangenismuseum Veenhuizen

Het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen is door platform Museumkids.nl uitgeroepen tot meest kindvriendelijke museum van Drenthe van 2021!

Meer info en reserveren:
Gevangenismuseum Veenhuizen

Comments are closed.

Bent u toe aan een heerlijke rustgevende vakantie? Dan is Bungalowpark Hoogersmilde hét vakantiepark voor u! Het kleinschalige park bestaat uit 30 houten Finse bungalows en 4 Amerikaanse Loghomes en ligt aan de rand van het op een na grootste Nationaal Park van Nederland, het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de natuur en rust bij Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke en informatieve cultuurhistorische plekken te ontdekken. Bijvoorbeeld Kamp Westerbork, het Drents Museum in Assen, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en natuurlijk de vele hunebedden in Drenthe. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de cultuur en historie in de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

Vanaf ons bungalowpark fietst of wandelt u via prachtige routes zo de natuur in. U vindt hier de grootste bossen van Nederland, meren, heidevelden en stuifduinen. U fietst of wandelt direct vanaf het park dwars door de natuur naar Appelscha, Diever, Dwingeloo of vele andere plekken rondom Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over fietsen en wandelen in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke, rustgevende of juist sportieve activiteiten te vinden. Prachtige golfbanen, zwembaden, maneges en nog veel meer. Zin in een uitstapje met de kinderen? Er is van alles te doen in de directe omgeving van ons vakantiepark. Klik op bovenstaande banner en lees meer over alle activiteiten in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.