Kabouterpad Drents-Friese Wold

30 Mar

posted by

Categories: Geen categorie

Comments: 0

maart 2021

Kabouterpad Drents-Friese Wold

Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. En je ziet ook weleens een kabouterdrolletje liggen. Echt waar! Kabouters zijn de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen…

kabouter

Praktisch:
Dit kabouterpad voldoet aan de coronamaatregelen
Leeftijd: 3 t/m 6 jaar
Kosten: € 3,50 per set (opdrachtenvel, kaboutermuts en kabouterspeldje) en € 1,50 voor een extra muts of extra speldje
Duur: 1 tot 1,5 uur, route is ongeveer 1500 meter
Startpunt: Buitencentrum Drents-Friese Wold
Volwassenen gratis
Reserveren is niet nodig
Betalen: contant of met pin aan de balie
Alleen tijdens openingstijden Buitencentrum Drents-Friese Wold
Starten kan tot uiterlijk 1 uur voor sluitingstijd van het buitencentrum
Helaas niet toegankelijk voor mindervaliden vanwege onverharde paden
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd

Meer info:
Buitencentrum Drents-Friese Wold via 0516-464020 of drentsfriesewold@staatsbosbeheer.nl

Comments are closed.

Bent u toe aan een heerlijke rustgevende vakantie? Dan is Bungalowpark Hoogersmilde hét vakantiepark voor u! Het kleinschalige park bestaat uit zo'n 30 houten Finse bungalows en 4 Amerikaanse Loghomes en ligt aan de rand van het op een na grootste Nationaal Park van Nederland, het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de natuur en rust bij Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke en informatieve cultuurhistorische plekken te ontdekken. Bijvoorbeeld Kamp Westenbork, het Drents Museum in Assen, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en natuurlijk de vele hunebedden in Drenthe. Klik op bovenstaande banner en lees meer over de cultuur en historie in de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

Vanaf ons bungalowpark fietst of wandelt u via prachtige routes zo de natuur in. U vindt hier de grootste bossen van Nederland, meren, heidevelden en stuifduinen. U fietst of wandelt direct vanaf het park dwars door de natuur naar Appelscha, Diever, Dwingeloo of vele andere plekken rondom Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Klik op bovenstaande banner en lees meer over fietsen en wandelen in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.

In de directe omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde zijn vele leuke, rustgevende of juist sportieve activiteiten te vinden. Prachtige golfbanen, zwembaden, maneges en nog veel meer. Zin in een uitstapje met de kinderen? Er is van alles te doen in de directe omgeving van ons vakantiepark. Klik op bovenstaande banner en lees meer over alle activiteiten in de omgeving van Bungalowpark Hoogersmilde.