Voorzieningen op het vakantiepark

Alle voorzieningen bij Bungalowpark Hoogersmilde staan hieronder voor u op een rijtje:

Bungalowpark Hoogersmilde is 24 uur per dag open Bungalowpark Hoogersmilde is 24 uur per dag open, zodat u op ieder moment het park in kan komen. Maar natuurlijk respecteren we samen wel de rust op ons park!
tegenover het park: restaurant, pizzeria, snackbar Tegenover Bungalowpark Hoogersmilde is een camping gelegen met een restaurant, pizzeria, snackbar en vele andere voorzieningen. Als gast van Bungalowpark Hoogersmilde mag u gratis gebruik maken van alle voorzieningen op de camping, waaronder een prachtige zwemplas! De camping is gesloten van oktober tot april.
Bungalowpark Hoogersmilde heeft een openbare parkeerplaats met 10 parkeerplaatsen voor gasten. Alle vakantiewoningen hebben tevens een eigen parkeerplaats.
Bij Bungalowpark Hoogersmilde is het niet toegestaan in de vakantiewoningen te roken. Natuurlijk mag dat wel buiten op de veranda.
Alle vakantiewoningen bij Bungalowpark Hoogersmilde zijn uiteraard voorzien van minimaal één toilet en/of badkamer. De Amerikaanse Loghomes hebben zelfs twee badkamers!
De meeste vakantiewoningen bij Bungalowpark Hoogersmilde hebben een douche en een bad. De Amerikaanse Loghomes hebben zelfs twee badkamers met douche, bad en soms zelfs een sauna!
Bij Bungalowpark Hoogersmilde heeft elke vakantiewoning een eigen modem, met gratis Wi-Fi (glasvezel!)
Bij Bungalowpark Hoogersmilde is iedere vakantiewoning voorzien van een flatscreen televisie.
Bij Bungalowpark Hoogersmilde zijn de Amerikaanse Loghomes voorzien van een radio/cd-speler. In de Finse Bungalows kan via de televisie naar radiozenders worden geluisterd.
Honden zijn bij Bungalowpark Hoogersmilde in de meeste Finse Bungalows toegestaan (max. 2 honden per bungalow). Het vakantiepark is omgeven door een ontzettend groot bos en is dus een ideaal uitgangspunt om lekker met uw hond te wandelen.
overal gratis wifi in onze vakantiewoningen Gratis glasvezel Wi-Fi met eigen modem in elke vakantiewoning! SUPER snel internet!